Register

User Registration
---

---
A+ A A-

Dagelijks sterven 6.000 mensen, voornamelijk kinderen, door het gebrek aan schoon drinkwater.

 

 Om te helpen, vragen we je niet of je geld wilt geven of dat je vrijwilligerswerk wilt doen. We vragen je alleen of je onze producten zoals EARTH Water en EARTH Coffee wilt drinken. 100% van de nettowinst die EARTH namelijk realiseert met de verkoop van deze producten, dragen zij af om waterprojecten te financieren in gebieden in Azië en Afrika waar dit het hardst nodig is. Hierbij worden zij ondersteund door UNESCO en Akvo.org.

Drink dus één van onze producten en help mee om schoon drinkwater te creëren

 

Wij steunen EARTH door EARTH koffie en zowel kleine als grote flessen EARTH water te schenken. Bij de EARTH koffie serveren wij ook EARTH suiker.

 

Earth Coffee 

EARTH Coffee is een biologische espressomelange op basis van ruwe koffiebonen uit Peru, Nicaragua en Guatemala. De bonen zijn 100% Arabica van de hoogste kwaliteit. Het zijn grotere bonen die meer tijd gehad hebben om te rijpen en hierdoor beter en voller van smaak zijn. Versheid wordt gegarandeerd door het feit dat de koffie in kleine batches wordt gebrand en direct vanuit de branderij wordt uitgeleverd. EARTH Coffee wordt gebrand volgens het slow-roast principe wat inhoudt dat de koffie in 17 minuten wordt gebrand in plaats van de gebruikelijke 11 minuten. Door het langzaam branden van de koffieboon worden de oliën die vrijkomen gelijkmatig gekarameliseerd. Hierdoor blijft de koffie lekker fris met een mooi zuurtje.

Earth Water

Het zuivere Nederlandse mineraalrijke EARTH Water is gebotteld aan de kleinschalige waterbron van Anl’eau. Deze bron is gevestigd in het beschermde, groene natuurreservaat: “het Hunzedal” in de provincie Drenthe. Door waterkenners wordt Anl’eau genoemd als een van de beste waterbronnen van Europa. De bronnen in het beschermde waterwingebied pompen zuiver mineraalwater op van een diepte van circa 150 meter. Dit grondwater is in de Middeleeuwen als neerslag gevallen op de Hondsrug; in een periode dat mensen nog geen schadelijke stoffen gebruikten. Na een lange reis van circa 1.000 jaar door de diepe ondergrond, heeft het langzaam veel mineralen opgenomen. Het water heeft hierdoor een bijzonder goede kwaliteit.

 

 

 

 Kijk voor meer informatie op www.earth-concepts.nl

Jutter hoek van holland nieuws
Speciale menu's, seizoensgerechten & meer!

 

jutter kids hoek van holland

Lekker uitwaaien met de kids? Maak er een dagje uit van en kom gezellig pannekoeken eten! Naast Jutter Hoek van Holland ligt een grote speelweide met speeltoestellen en in het restaurant hebben wij een gezellige speelhoek.

Klik hier voor meer informatie!

feest jutter hoek van holland

De ideale locatie voor een gezellige bijeenkomst met familie en/of vrienden. Een feest van 10 tot 100 personen, alles is mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

Website door: Jutter Eten & Drinken