Register

User Registration
---

---

A+ A A-

 

Jutter Hoek van Holland is een mooie locatie voor een gezellige bijeenkomst met vrienden, familie of collega's. Het uitzicht op de Waterweg maakt Jutter Hoek van Holland een unieke locatie. Daarbij kan er met mooi weer gezeten worden op het terras waardoor binnen en buiten mooi te combineren is. Ook voor een gezelschap met kinderen is Jutter Hoek van Holland ideaal. Met een grote speeltuin op loopafstand is het ook voor de kinderen een feest. Uw gezelschap parkeert gratis aan de boulevard of op de grote parkeerplaats enkele minuten wandelen van Jutter Hoek van Holland.

Meer informatie volgt. Wilt u alvast meer informatie? Neem dan contact met ons op! 06 - 30 05 9 624 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Jutter hoek van holland nieuws
Speciale menu's, seizoensgerechten & meer!

 

jutter kids hoek van holland

Lekker uitwaaien met de kids? Maak er een dagje uit van en kom gezellig pannekoeken eten! Naast Jutter Hoek van Holland ligt een grote speelweide met speeltoestellen en in het restaurant hebben wij een gezellige speelhoek.

Klik hier voor meer informatie!

feest jutter hoek van holland

De ideale locatie voor een gezellige bijeenkomst met familie en/of vrienden. Een feest van 10 tot 100 personen, alles is mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

Website door: Jutter Eten & Drinken