Register

User Registration
---

---

A+ A A-

Over ons

Gratis parkeren

Gelegen aan de boulevard van Hoek van Holland

Mooiste uitzicht van Hoek van Holland

Toegankelijk voor rolstoelgebruikers en minder-invaliden.

Grote zonneweide met nabijgelegen speeltuin en kabelbaan.

Oplaadpunt voor elektrische fietsen

Erkende trouwlocatie

Cadeautip: Jutter "Flessenbon”!

 

 

Op dinsdag 26 juni 2012 heeft Jutter Hoek van Holland haar deuren geopend. Jutter Hoek van Holland is te vinden op de mooiste plek van Hoek van Holland, aan de lange wandel boulevard van Hoek van Holland, op loopafstand van het strand en de pier. Met grote ramen en een groot terras is het heerlijk vertoeven met een fantastisch uitzicht op de Nieuwe Waterweg. Dagelijks varen hier duizenden schepen voorbij en wekelijks exotische cruiseschepen en enorme boorplatformen.

 

Wij serveren lunch en hebben een uitgebreide diner kaart. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om gewoon even lekker te borrelen of te genieten van een kopje koffie of thee met een gebakje. Tevens hebben wij heerlijke high-tea en high-wine arrangementen. Deze zijn beschikbaar, op reservering, Woensdag tot en met Zaterdag tussen 11:00 en 17:00.


Tijdens de lunch kunt u bij ons terecht voor traditionele lunch gerechten zoals uitsmijters en sandwiches, maar wij serveren ook minder traditionele lunch gerechten zoals: heerlijke wraps, salades en pannenkoeken. Onze lunchkaart kunt u hier vinden.


Tijdens het diner kunt u een keuze maken uit onze uitgebreide dinerkaart. Met een aantal specialiteiten, internationale gerechten en seizoensaanbiedingen heeft u altijd ruime keuze uit fantastische voor-, hoofd- en nagerechten. Onze Dinerkaart kunt u hier vinden

Tevens kunt u ook bij ons terecht voor:

  • feesten
  • jubilea 
  • bruiloften
  • trouwen op locatie
  • zakenlunches
 
 
 
 
 
 

Jutter hoek van holland nieuws
Speciale menu's, seizoensgerechten & meer!

 

jutter kids hoek van holland

Lekker uitwaaien met de kids? Maak er een dagje uit van en kom gezellig pannekoeken eten! Naast Jutter Hoek van Holland ligt een grote speelweide met speeltoestellen en in het restaurant hebben wij een gezellige speelhoek.

Klik hier voor meer informatie!

feest jutter hoek van holland

De ideale locatie voor een gezellige bijeenkomst met familie en/of vrienden. Een feest van 10 tot 100 personen, alles is mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

Website door: Jutter Eten & Drinken