Register

User Registration
---

---

A+ A A-

Routebeschrijving

Met de auto

Vanuit Rotterdam

Met de auto naar Jutter Eten & Drinken kan via verschillende wegen. Vanaf de A20 vanuit Rotterdam, neemt u de afslag Hoek van Holland.

Aan het einde van de Maasdijk bij de stoplichten slaat u dan linksaf en rijdt u alsmaar rechtdoor. Sla bij de rotonde rechtsaf.

Voorbij het parkeerterrein maar voor het grote kruispunt slaat u linksaf. Volg deze weg  en aan uw linkerhand te midden van het grasveld bevindt zich Jutter Eten & Drinken.

 

Vanuit Den Haag

Vanuit Den Haag neemt u de N211 richting Hoek van Holland. 

Bij het grote kruispunt met de stoplichten met links van u de Maasdijk gaat u rechtdoor. Sla bij de rotonde rechtsaf.

Voorbij het parkeerterrein maar voor het grote kruispunt slaat u linksaf. Volg deze weg  en aan uw linkerhand te midden van het grasveld bevindt zich Jutter Eten & Drinken.

 

Openbaar vervoer

Jutter Eten & Drinken ligt ideaal voor het reizen per bus of trein.
Op minder dan 10 minuten lopen bevinden zich 2 busstations en 2 treinstations.

 Station Hoek van Holland Haven

Naar dit station rijdt 2 keer per uur een trein vanaf Rotterdam Centraal.
Deze trein gaat langs o.a. Schiedam, Vlaardingen en Maassluis.

Richting dit station rijdt 2 keer per uur bus 35 vanuit Den Haag en het Westland Vanaf hier is het ongeveer 5-10 minuten lopen.

U loopt langs de haven richting het grote grasveld. Voorbij de haven even oversteken en het pad volgen richting Jutter Eten & Drinken.

 

Station Hoek van Holland Strand

s'-zomers tussen 09:00 en 21:00 rijd de trein vanuit Rotterdam Centraal door naar dit station.  Vanaf dit station gaat u linksaf, en loopt u

voorbij de bunker en langs het terrein omringd met hekwerken. Na ongeveer 50m, voor Fort 1886, gaat u rechtsaf. Aan het einde van dit pad vindt u Jutter Eten & Drinken.

Parkeren

 Parkeren in de omgeving van Jutter Eten & Drinken is gratis. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen aan de Emmaboulevard.

Aan de achterzijde liggen een aantal parkeerplaatsen aan de stationsweg. Tevens zijn er op nog geen 5 minuten lopen richting het strand 2 grote parkeerplaatsen.

(Minder-)Invaliden mensen, of mensen die slecht ter been zijn, mogen voor de deur worden afgezet.

 Voor meer informatie kunt u Google maps raadplegen:

 

Jutter hoek van holland nieuws
Speciale menu's, seizoensgerechten & meer!

 

jutter kids hoek van holland

Lekker uitwaaien met de kids? Maak er een dagje uit van en kom gezellig pannekoeken eten! Naast Jutter Hoek van Holland ligt een grote speelweide met speeltoestellen en in het restaurant hebben wij een gezellige speelhoek.

Klik hier voor meer informatie!

feest jutter hoek van holland

De ideale locatie voor een gezellige bijeenkomst met familie en/of vrienden. Een feest van 10 tot 100 personen, alles is mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

Website door: Jutter Eten & Drinken